часовник таблети  Работно време за консултации и поръчки по телефона Понеделник-петък 09:00-18:00 Събота 09:00-13:00
Добре дошли! Можете да влезете или да създадете нов профил
 • tablet
  Бърза доставка.

  До 24 часа според населеното място

 • tableti
  Свържете се с нас

  0899 839934

 • таблети
  Лесни и удобни начини на плащане

  Плащане при доставката

Кошницата е празна!

Аксесоарите от които се нуждае таблетът ни.

Аксесоарите от които се нуждае таблетът ни.

Кои са подходящите аксесоари за таблетите?

Съвременните таблети са удобни устройства , които успяват до голяма степен да заместят лаптопите и десктоп машините.

Дали обаче успяват напълно да ги заменят?

Всички функции, които изпълняват лаптопите ще откриете и в съвременните таблети. Това,че устройствата работят под  различни операционни системи и има различия в двата вида устройства не е пречка за създаването на програми и приложения  за тях.
Единственият недостатък при таблета, който често споменават потребителите е липса на клавиатура. Сензорната(тъч) клавиатура е неудобна за доста потребители и създава неудобства за пълноценното ползване на устройството.
Решението на проблема е в закупуването на отделна клавиатура за таблет, която ще бъде незаменим аксесоар за таблета ви.  В повечето случаи клавиатурата за таблет е в комбинация с калъф, което прави аксесоара безценен за вашия таблет. Така,със закупуването на един аксесоар, вие получавате реално 2-калъф за таблета и клавиатура.
Клавиатурите за таблети могат да бъдат няколко вида-за безжично свързване(Bluetooth клавиатура) или с кабелно  свързване. Важно е тук да подчертаем, че не всички таблети могат да работят с кабелна клавиатура за таблет посредством USB. Уточнете това с продавача или сайта откъдето купувате таблета, ако възнамерявате клавиатурата за таблет да е  вашият аксесоар за таблет.
Когато не е необходимо да ползвате външна клавиатура, калъфа за таблет е един от задължителните аксесоари. На пазара  има много видове калъфи за таблети- тип портомоне, с цип, отворени калъфи с щипки, както и маркови калъфи за таблети на  водещи фирми, като например KALAIDENG. В tablet-aksesoari.com ще откриете огромно разнообразие от калъфи за таблети на ниски цени.
Слушалките са следващият необходим аксесоар за таблет. Ако сте на публично място или сте се настанили удобно у дома и  желаете да се насладите на качествен звук и да се откъснете от ежедневието ползвайте слушалки за таблета ви. Също така  при някои таблети звъка от говорителите е доста слаб и това помага за пълноценното му ползване.
Използвайте скрийнпротектор за таблет винаги! Така ще го предпазите от удари и наранявания, драскотини. Можете да  ползвате кърпа с мека материя и най добре микрофибърна кърпа за премахване на пръсти и отпечатъци от екрана на таблета.


0 коментара за "Аксесоарите от които се нуждае таблетът ни."

Напиши коментар

Вашето име:


Коментар: Note: HTML код непозволен!

Въведете кода: