часовник таблети  Работно време за консултации и поръчки по телефона Понеделник-петък 09:00-18:00 Събота 09:00-13:00
Добре дошли! Можете да влезете или да създадете нов профил
 • tablet
  Бърза доставка.

  До 24 часа според населеното място

 • tableti
  Свържете се с нас

  0899 839934

 • таблети
  Лесни и удобни начини на плащане

  Плащане при доставката

Кошницата е празна!

Изгодни оферти от tablet-aksesoari.com за таблети

Изгодни оферти от tablet-aksesoari.com за таблети

В тази статия ще ви предложим някои от най-изгодните оферти от които можете да се възползвате и да се  сдобиете с чудесен таблет на ниска цена:

1. AMPE A71 3G - Един превъзходен таблет на ниска цена! В него има всичко от което се нуждаете. Чрез  вградените 2 слота за сим карта Вие ще бъдете мобилни навсякъде. Може да се ползва и като телефон.  Вграден GPS приемник за точна локализация. Двуядрен процесор от ново поколение за бърза работа с  приложения и мултимедия. Резолюцията на екрана е 1024х600 пиксела. Напълно подходящ за Фейсбук, филми  музика, игри. Сега може да закупите от tablet-aksesoari.com на цена 159 лв.

2.A23 Двуядрен таблет 1GB RAM wifi  9 инча- Много добро съотношение между качество и цена  за  таблет от ниския ценови клас. Двуядрен процесор за бърза работа, 1ГБ РАМ памет за бързо и плавно  ползване на приложения, голям дисплей 9 инча , wifi приемник за връзка с интернет, вграден google  play приложение за изтегляне на апликации и приложения за вашия таблет. Сега може да закупите на цена  139 лева.

3. MR1002 3G - За този невероятен четигиядрен таблет можем да пишем много. Четириядрен процесор от  ново поколение MTK8382, 1GB ram за бърза и безпроблемна работа. 1024х600 резолюция на екрана, 2 сим  карти за мобилност навсякъде. Вграден GPS за позициониране навсякъде където се намирате. 2 вградени  камери за снимки и видеочат. Вграден Bluetooth за връзка с външни устройства. Сега можете да закупите  на цена от 289 лева.

4. AMPE A62 3G fablet - Много добро предложение за фаблет, тънък корпус, удобен за носене, мобилен,  мощен четириядрен процесор 2 сим карти, добра резолюция на екрана, GPS приемник. Това са част от  нещата, които могат да се споменат за това устройство. Ако желаете компактен фаблет и да сте мобилни  навсякъде можете да закупите сега за 189 лв. от tablet-aksesoari.com

5. A23 7 инча двуядрен таблет- един бюджетен таблет, но не за сметка на качеството. Таблета е с мощен  двуядрен процесор, 512 рам . Подходящ за деца, както и за всекидневно ползване. Можете да закупите на  цена 99 лева.

Не се колебайте при нужда от съвети да се свържете с нас. Екипа ни от специалисти ще ви консултира и  насочи към правилния избор на таблет или фаблет.
 


0 коментара за "Изгодни оферти от tablet-aksesoari.com за таблети "

Напиши коментар

Вашето име:


Коментар: Note: HTML код непозволен!

Въведете кода: