часовник таблети  Работно време за консултации и поръчки по телефона Понеделник-петък 09:00-18:00 Събота 09:00-13:00
Добре дошли! Можете да влезете или да създадете нов профил
 • tablet
  Бърза доставка.

  До 24 часа според населеното място

 • tableti
  Свържете се с нас

  0899 839934

 • таблети
  Лесни и удобни начини на плащане

  Плащане при доставката

Кошницата е празна!

Какви аксесоари за таблет да изберем?

Какви аксесоари за таблет да изберем?

Еволюцията на таблета достигна своя връх. В момента се предлагат всякакви модели таблети-двуядрени, четириядрени, със сим слот, вграден GPS. Технологиите се развиват постоянно и таблетите са все по оптимизирани, бързи, леки и удобни за носене. С наближаващите празници ще се засили търсенето и на този тип устройства за подаръци. Можете да откриете в маркетите голямо разнообразие от марки и модели.
Макар, че таблетите не могат да заместят напълно лаптопа или настолния компютър, те имат и някои положителни страни и именно за това се предпочитат от потрябителя. Те са много удобни за четене на електронни книги, малчуганите ги предпочитат за игри както и са много удобни за социалните мрежи и интернет. Понякога това, че нямат клавиатура е голям минус за някои потребители.
Изниква обаче въпроса, който не всеки си задава в момента на покупката:

Как да предпазя своя таблет?

В tablet-aksesaori.com ще намерите всякакви аксесоари за Вашия таблет от които се нуждаете.

Калъф за таблет е най-нужният ви аксесоар, за който трябва да помислите още при покупката на таблет. Така, благодарение на меката вътрешна материя на калъфа ще запазите таблета си без драскотини, при падане ще омекоти удара и замърсяване благодарение на качествените и здрави модели предлагани при нас. В отделните категории можете да откриете вашият калъф за таблет според големината на дисплея, Марка и модел. Почти всички калъфи за таблети предлагат и вертикално положение на таблета за гледане на филми и удобно писане.
Скрийн протектор за таблет е следващия задължителен аксесоар. Повечето таблети пристигат с оригинален протектор на екрана. Някои заводски протектори обаче са с рекламни надписи, които пречат за пълноценното ползване на таблета. Затова е нужно да се замени с подходящо за модела защитно фолио за таблет, което ще предпазва екрана от драскотини. Не трябва да ви притеснява това, дали ще пречи на нормалната чувствителност на таблета-Те са изработени от специална материя, която не пречи за нормалната работа с таблета.

Както всички устройства и таблетите имат нужда от батерия. Тя е консуматив и рано или късно ще се нуждае от смяна. При нас ще намерите батерии за някои модели таблети на ниски цени. Ако сте постоянно на път и не ви стига батерията за ежедневна работа, можете да помислите и за външна мобилна батерия Powerbank. В категорията Аксесоари за таблети ще откриете оригинална и качествена батерия Xiaomi Powerbank 10400 mah.

Калъф с вградена клавиатура за таблет е един от най-търсените аксесоари за таблет. В категорията ще откриете клавиатура за таблет в различни размери и цветове. Трябва да вземете под внимание с какъв USB порт е вашият таблет-USB, MicroUSB, miniUSB. Също така трябва да знаете, че не всички модели таблети поддържат USB host, тоест USB работи само за прехвърляне на файлове и не поддържа външни устройства като клавиатури, мишки и др.
Много модели таблети са с малко вградена памет от порядъка на 4-8GB. Това в много случаи е недостатъчно за нормалната работа с таблета и съхранение на данни. Благодарение на слота за карта памет MicroSD можете да увеличите паметта на таблета с до 64gB. Така няма да имате проблем с недостатъчно място на таблета и ще го ползвате с удоволствие. Също така можете да преместите инсталираните приложения на картата памет за таблет, за да освободите място за нови.

Стилус не е задължителният, но е за предпочитане аксесоар за таблет при някои приложения. Макар ползването на тъчскрийна на таблета с пръсти да е предпочитан метод, съществуват приложения, при които е наложително ползването на капацитивна писалка за по удобна работа.
Запознахме Ви набързо в тази статия с най-нужните аксесоари за таблети от които се нуждаете. Оставяме избора от цветове и модели на вас....

 

 


0 коментара за "Какви аксесоари за таблет да изберем?"

Напиши коментар

Вашето име:


Коментар: Note: HTML код непозволен!

Въведете кода: