часовник таблети  Работно време за консултации и поръчки по телефона Понеделник-петък 09:00-18:00 Събота 09:00-13:00
Добре дошли! Можете да влезете или да създадете нов профил
 • tablet
  Бърза доставка.

  До 24 часа според населеното място

 • tableti
  Свържете се с нас

  0899 839934

 • таблети
  Лесни и удобни начини на плащане

  Плащане при доставката

Кошницата е празна!

Как да посрещнем първия учебен ден забавно

Как да посрещнем първия учебен ден забавно

В съвременния живот таблета е средство за забавление при децата. Съвреммените смарт устройства изместиха бързо популярния лаптоп и конзоли. Децата предпочитат да са пред любимия си таблет, вместо това да играят навън и тичат на воля. Никога родителите не са си задавали въпроса-Как това влияе на деското мислене? Трудно е да накараме децата да се откажат от любимия си таблет. Те са нашето ежедневие и не можем без тях. Трябвада се възползваме от ситуацията и да променим това в полза за нас. Нека обсъдим няколко факта при децата, които спомагат за развитието и са полезни за бъдещето им. Tablet-aksesoari се грижи за това с предлагането на богата гама таблети за подрастващите и първокласниците.

Любопитни ли са децата?

Отговорът е - ДА. Любимият въпрос при децата е ЗАЩО?. Тук Google може много да помогне. Детето трябва да осъзнае , че таблетите не са създадени само за игри. Децата могат да открият в търсачката всякаква полезна за тях информация, тя ще спомогне на всяко дете да се образова. Тук трябва да отбележим, че благодарение на Гугъл и възможността при търсене да се показват не само страници , но и картини и клипове. Те изграждат богата представа за това което търси детето на своя таблет. Кога е създадена България, кой е хан Крум, колко робства е претърпяла страната ни, с какво се слави тя ...  Факт е , че децата трябва да учат основно от учебник, но за тях таблета е игра и учейки докато играят, те възприемат всичко по-бързо от нормалното.

Да споменем и за игрите.

Гугъл създаде операционната система Андроид, която се слави с огромно количество безплатни приложения. Чрез приложението Google Play и възможноста за търсене, може да се открие всичко от което се нуждаете. В това число влизат и множество образователни игри за малчуганите. Така Вашето дете може да се научи бързо и лесно от таблета знамената на различните държави, континентите по света, столиците и много други.

Таблета като електронна книга

Лятото почти отмина и задълженията на малчуганите към ученето се завръщат. Още от предната учебна година малчугана се е прибрал в къщи със списък от книги за ваканцията. Така, както малчуганите обичат да играят игри на своя таблет, така също можем и да събудим у тях желаниято да използват своя таблет като електронна книга и като игра да се забавляват. Ние, родителите можем и трябва да направим ученето лесно и приятно за децата ни. Сега е момента да ги зарадваме с таблет от Tablet-aksesoari.com и да превърнем ученето им в детска игра.


0 коментара за "Как да посрещнем първия учебен ден забавно"

Напиши коментар

Вашето име:


Коментар: Note: HTML код непозволен!

Въведете кода: