часовник таблети  Работно време за консултации и поръчки по телефона Понеделник-петък 09:00-18:00 Събота 09:00-13:00
Добре дошли! Можете да влезете или да създадете нов профил
 • tablet
  Бърза доставка.

  До 24 часа според населеното място

 • tableti
  Свържете се с нас

  0899 839934

 • таблети
  Лесни и удобни начини на плащане

  Плащане при доставката

Кошницата е празна!

Калъф за таблет 7.9 инча

Покажи:
Подредба:
Изглед: СписъченТабличен
Характеристика: НОВ МОДЕЛ! КАЛЪФ ЗА ТАБЛЕТ 7.9 инча-Универсален Series Подарък - Капацитивна писалка * функционален и стилен калъф от качествена PU кожа * Съвместим с 7.9 инчовите модели на  Apple Ipad mini,Samsung,Acer,Asus,Privileg,Prestigio и др. * Изработен от качествени материали * За комфортно гледане на филми ,четене на книги и видео е снабден с функция "стойка" . * Специален дизайн  на таблета в изправено положение * Таблета е захван..
14,00лв.
Без данък: 14,00лв.
На база 0 отзива.
Характеристика: НОВ МОДЕЛ! КАЛЪФ ЗА ТАБЛЕТ 7.9 инча-Розов Универсален Подарък - Капацитивна писалка * функционален и стилен калъф от качествена PU кожа * Съвместим с 7.9 инчовите модели на  Apple Ipad mini,Samsung,Acer,Asus,Privileg,Prestigio и др. * Изработен от качествени материали * За комфортно гледане на филми ,четене на книги и видео е снабден с функция "стойка" . * Специален дизайн  на таблета в изправено положение * Таблета е захв..
14,00лв.
Без данък: 14,00лв.
На база 0 отзива.
НОВ МОДЕЛ! КАЛЪФ ЗА ТАБЛЕТ БЯЛ 7.9 инча-Универсален * функционален и стилен калъф от качествена PU кожа * Съвместим с 7.9 инчовите модели на  Apple Ipad mini,Samsung,Acer,Asus,Privileg,Prestigio и др. * Изработен от качествени материали * За комфортно гледане на филми ,четене на книги и видео е снабден с функция "стойка" . * Специален дизайн  на таблета в изправено положение * Таблета е захванат с 4 щипки здраво за калъфа,една от щипките регулира в диагона..
14,00лв.
Без данък: 11,67лв.
На база 0 отзива.
НОВ МОДЕЛ! КАЛЪФ ЗА ТАБЛЕТ 7.9 инча-Зелен Универсален * функционален и стилен калъф от качествена PU кожа * Съвместим с 7.9 инчовите модели на  Apple Ipad mini,Samsung,Acer,Asus,Privileg,Prestigio и др. * Изработен от качествени материали * За комфортно гледане на филми ,четене на книги и видео е снабден с функция "стойка" . * Специален дизайн  на таблета в изправено положение * Таблета е захванат с 4 щипки здраво за калъфа,една от щипките регулира в ди..
14,00лв.
Без данък: 11,67лв.
На база 0 отзива.
НОВ МОДЕЛ! КАЛЪФ ЗА ТАБЛЕТ 7.9 инча-Пурпурен Универсален * функционален и стилен калъф от качествена PU кожа * Съвместим с 7.9 инчовите модели на  Apple Ipad mini,Samsung,Acer,Asus,Privileg,Prestigio и др. * Изработен от качествени материали * За комфортно гледане на филми ,четене на книги и видео е снабден с функция "стойка" . * Специален дизайн  на таблета в изправено положение * Таблета е захванат с 4 щипки здраво за калъфа,една от щипките регулира ..
14,00лв.
Без данък: 11,67лв.
На база 0 отзива.
НОВ МОДЕЛ! КАЛЪФ ЗА ТАБЛЕТ 7.9 инча-Син Универсален * функционален и стилен калъф от качествена PU кожа * Съвместим с 7.9 инчовите модели на  Apple Ipad mini,Samsung,Acer,Asus,Privileg,Prestigio и др. * Изработен от качествени материали * За комфортно гледане на филми ,четене на книги и видео е снабден с функция "стойка" . * Специален дизайн  на таблета в изправено положение * Таблета е захванат с 4 щипки здраво за калъфа,една от щипките регулира в диаг..
14,00лв.
Без данък: 11,67лв.
На база 0 отзива.
НОВ МОДЕЛ! КАЛЪФ ЗА ТАБЛЕТ 7.9 инча-Черен Универсален * функционален и стилен калъф от качествена PU кожа * Съвместим с 7.9 инчовите модели на  Apple Ipad mini,Samsung,Acer,Asus,Privileg,Prestigio и др. * Изработен от качествени материали * За комфортно гледане на филми ,четене на книги и видео е снабден с функция "стойка" . * Специален дизайн  на таблета в изправено положение * Таблета е захванат с 4 щипки здраво за калъфа,една от щипките регулира в ди..
14,00лв.
Без данък: 11,67лв.
На база 0 отзива.