часовник таблети  Работно време за консултации и поръчки по телефона Понеделник-петък 09:00-18:00 Събота 09:00-13:00
Добре дошли! Можете да влезете или да създадете нов профил
 • tablet
  Бърза доставка.

  До 24 часа според населеното място

 • tableti
  Свържете се с нас

  0899 839934

 • таблети
  Лесни и удобни начини на плащане

  Плащане при доставката

Кошницата е празна!

Калъф за таблет 8 инча

Покажи:
Подредба:
Изглед: СписъченТабличен
Характеристика: НОВ МОДЕЛ! КАЛЪФ ЗА ТАБЛЕТ 8 инча-Универсален Подарък - Капацитивна писалка * функционален и стилен калъф от качествена PU кожа * Съвместим с 8 инчовите модели на  Samsung,Acer,Asus,Privileg,Prestigio и др. * Изработен от качествени материали * За комфортно гледане на филми ,четене на книги и видео е снабден с функция "стойка" . * Специален дизайн  на таблета в изправено положение * Таблета е захванат с 4 щипки здраво..
15,00лв.
Без данък: 15,00лв.
На база 0 отзива.
Спецификация: Изработен за таблет Lenovo Yoga Tab 3 8 инча Качествени материали от изкуствена кожа Предпазва таблета ви от удари и надраскване Имате достъп до всички бутони и куплунзи в таблета Уникално двойно магнитно закопчаване Микрофибър отвътре който запазва гладките повърхности на устройството Наличен в Черен цвят Комплекта включва: Калъф за таблет Lenovo Yoga Tab 3 8 инча Протектор за екрана Капацитивна писалка..
26,00лв.
Без данък: 21,67лв.
На база 0 отзива.
Характеристика: НОВ МОДЕЛ! КАЛЪФ ЗА ТАБЛЕТ 8 инча-Пурпурен Универсален Подарък - Капацитивна писалка * функционален и стилен калъф от качествена PU кожа * Съвместим с 8 инчовите модели на  Samsung,Acer,Asus,Privileg,Prestigio и др. * Изработен от качествени материали * За комфортно гледане на филми ,четене на книги и видео е снабден с функция "стойка" . * Специален дизайн  на таблета в изправено положение * Таблета е захванат с 4 щипки здраво..
15,00лв.
Без данък: 12,50лв.
На база 0 отзива.
Характеристика: НОВ МОДЕЛ! КАЛЪФ ЗА ТАБЛЕТ 8 инча-Розов Универсален Подарък - Капацитивна писалка * функционален и стилен калъф от качествена PU кожа * Съвместим с 8 инчовите модели на  Samsung,Acer,Asus,Privileg,Prestigio и др. * Изработен от качествени материали * За комфортно гледане на филми ,четене на книги и видео е снабден с функция "стойка" . * Специален дизайн  на таблета в изправено положение * Таблета е захванат с 4 щип..
15,00лв.
Без данък: 15,00лв.
На база 0 отзива.
Характеристика: НОВ МОДЕЛ! КАЛЪФ ЗА ТАБЛЕТ 8 инча-Син Универсален Подарък - Капацитивна писалка * функционален и стилен калъф от качествена PU кожа * Съвместим с 8 инчовите модели на  Samsung,Acer,Asus,Privileg,Prestigio и др. * Изработен от качествени материали * За комфортно гледане на филми ,четене на книги и видео е снабден с функция "стойка" . * Специален дизайн  на таблета в изправено положение * Таблета е захванат с 4 щипки ..
15,00лв.
Без данък: 15,00лв.
На база 0 отзива.
НОВ МОДЕЛ! КАЛЪФ ЗА ТАБЛЕТ 8 инча-Зелен Универсален * функционален и стилен калъф от качествена PU кожа * Съвместим с 8 инчовите модели на  Samsung,Acer,Asus,Privileg,Prestigio и др. * Изработен от качествени материали * За комфортно гледане на филми ,четене на книги и видео е снабден с функция "стойка" . * Специален дизайн  на таблета в изправено положение * Таблета е захванат с 4 щипки здраво за калъфа,една от щипките регулира в диагонал разм..
15,00лв.
Без данък: 12,50лв.
На база 0 отзива.
НОВ МОДЕЛ! КАЛЪФ ЗА ТАБЛЕТ 8 инча-Син Универсален * функционален и стилен калъф от качествена PU кожа * Съвместим с 8 инчовите модели на  Samsung,Acer,Asus,Privileg,Prestigio и др. * Изработен от качествени материали * За комфортно гледане на филми ,четене на книги и видео е снабден с функция "стойка" . * Специален дизайн  на таблета в изправено положение * Таблета е захванат с 4 щипки здраво за калъфа,една от щипките регулира в диагонал размер..
15,00лв.
Без данък: 12,50лв.
На база 0 отзива.
НОВ МОДЕЛ! КАЛЪФ ЗА ТАБЛЕТ 8 инча Бял -Универсален * функционален и стилен калъф от качествена PU кожа * Съвместим с 8 инчовите модели на  Samsung,Acer,Asus,Privileg,Prestigio и др. * Изработен от качествени материали * За комфортно гледане на филми ,четене на книги и видео е снабден с функция "стойка" . * Специален дизайн  на таблета в изправено положение * Таблета е захванат с 4 щипки здраво за калъфа,една от щипките регулира в диагонал разме..
15,00лв.
Без данък: 12,50лв.
На база 0 отзива.