часовник таблети  Работно време за консултации и поръчки по телефона Понеделник-петък 09:00-18:00 Събота 09:00-13:00
Добре дошли! Можете да влезете или да създадете нов профил
 • tablet
  Бърза доставка.

  До 24 часа според населеното място

 • tableti
  Свържете се с нас

  0899 839934

 • таблети
  Лесни и удобни начини на плащане

  Плащане при доставката

Кошницата е празна!

Калъф за HUAWEI таблети

Покажи:
Подредба:
Изглед: СписъченТабличен
Качествен и стилен кожен калъф за таблет Huawei MediaPad M2 10 инча. Проектиран за серия  Huawei MediaPad M2 10 инча . Чрез калъфа ще предпазите вашия таблет от драскотини удари и наранявания. Разполага с функция "стойка" за по удобно ползване и гледане на видео и сърфиране. Коженият калъф за таблет разполага с отвири за камерите и високоговорителя и е с пълен достъп до всички бутони и жакове в таблета.   Характеристики: * Качествен и стилен кож..
28,00лв.
Без данък: 23,33лв.
На база 0 отзива.
Качествен и стилен кожен калъф за таблет Huawei MediaPad Т1 10 инча. Проектиран за серия  Huawei MediaPad Т1 10 инча . Чрез калъфа ще предпазите вашия таблет от драскотини удари и наранявания. Разполага с функция "стойка" за по удобно ползване и гледане на видео и сърфиране. Коженият калъф за таблет разполага с отвири за камерите и високоговорителя и е с пълен достъп до всички бутони и жакове в таблета.   Характеристики: * Качествен и стилен ко..
28,00лв.
Без данък: 23,33лв.
На база 0 отзива.
Качествен и стилен кожен калъф за таблет Huawei MediaPad Т1 7 инча. Проектиран за серия  Huawei MediaPad Т1 7 инча . Чрез калъфа ще предпазите вашия таблет от драскотини удари и наранявания. Разполага с функция "стойка" за по удобно ползване и гледане на видео и сърфиране. Коженият калъф за таблет разполага с отвири за камерите и високоговорителя и е с пълен достъп до всички бутони и жакове в таблета.   Характеристики: * Качествен и стилен кож..
22,00лв.
Без данък: 18,33лв.
На база 0 отзива.
Качествен и стилен кожен калъф за таблет Huawei MediaPad Т1 8 инча. Проектиран за серия  Huawei MediaPad Т1 8 инча . Чрез калъфа ще предпазите вашия таблет от драскотини удари и наранявания. Разполага с функция "стойка" за по удобно ползване и гледане на видео и сърфиране. Коженият калъф за таблет разполага с отвири за камерите и високоговорителя и е с пълен достъп до всички бутони и жакове в таблета.   Характеристики: * Качествен и стилен кож..
24,00лв.
Без данък: 20,00лв.
На база 0 отзива.
Качествен и стилен кожен калъф за таблет Huawei MediaPad Т2 7 инча. Проектиран за серия  Huawei MediaPad Т2 7 инча . Чрез калъфа ще предпазите вашия таблет от драскотини удари и наранявания. Разполага с функция "стойка" за по удобно ползване и гледане на видео и сърфиране. Коженият калъф за таблет разполага с отвири за камерите и високоговорителя и е с пълен достъп до всички бутони и жакове в таблета.   Характеристики: * Качествен и стилен кож..
22,00лв.
Без данък: 18,33лв.
На база 0 отзива.