часовник таблети  Работно време за консултации и поръчки по телефона Понеделник-петък 09:00-18:00 Събота 09:00-13:00
Добре дошли! Можете да влезете или да създадете нов профил
 • tablet
  Бърза доставка.

  До 24 часа според населеното място

 • tableti
  Свържете се с нас

  0899 839934

 • таблети
  Лесни и удобни начини на плащане

  Плащане при доставката

Кошницата е празна!

AMPE таблети

AMPE таблети

Компанията произвеждаща таблети и фаблети с търговската марка AMPE е създадена през 2005г в Shenzhen. Тя е една от първите цифрови корпорации, които са се отдали на проектиране, производство и маркетинг на фаблети и таблети, носещи логото AMPE в продължение на 10 години. Над 1000 работници в съвременна фабрика която се разполага на площ над 10000 кв. м. разработват, сглобяват,тестват продукцията в завода. Специално звено в завода е цеха за изпитване на стареенето на продуктите, тяхната устойчивост на износване във времето. Всички продукти са с уникално разработен фирмуер и проектирани според нуждите на клиентите.
Продуктите на компанията са познати в над 30 страни по света, като част от големите пазари са в Близкия изток, Азия,Европа, Южна и северна америка. AMPE  е собствена марка за вътрешния пазар, която се класира в ТОП5 на брандовете в Китайския цифров пазар.

Къде да купя таблети и фаблети AMPE?

В Tablet-aksesoari.com ще намерите богата гама от таблети и фаблети AMPE на достъпни за българския пазар цени. Всички таблети и фаблети се характеризират със добър и здрав корпус устойчив на износване, качествени материали вложени в сглобяването на фаблетите, Ярък и детаилен дисплей с голям ъгъл на гледане без пречупване на цветовете.Цялата гама таблети е с двуядрени и четириядрени процесори, със слот за сим карта (3G) слот за допълнителна карта памет, тъчскрийн с висока чувствителност, 2 камери.

Няма добавени продукти в тази категория.