часовник таблети  Работно време за консултации и поръчки по телефона Понеделник-петък 09:00-18:00 Събота 09:00-13:00
Добре дошли! Можете да влезете или да създадете нов профил
 • tablet
  Бърза доставка.

  До 24 часа според населеното място

 • tableti
  Свържете се с нас

  0899 839934

 • таблети
  Лесни и удобни начини на плащане

  Плащане при доставката

Кошницата е празна!

Информация за доставка

Срок и начин на доставка на поръчаните стоки.

Доставките на стоки, поръчани от онлайн магазина tablet-aksesoari.com се извършва с куриерска фирма Еконт. Доставки се извършват само в делнични дни без почивни дни и официални празници. Доставките се извършват само на територията на Р България. Получателят, освен всички документи по пратката-  разписка за паричен превод, гаранционна карта , получава и товарителница от куриера.
Доставката на стоки е в зависимост от графика на куриера, който можете да проверите според вашето населено място - в повечето случаи до 24 часа. Тук можете да проверите графика за обслужване на Еконт

 

Пратката се доставя на потребителя до офис на куриера или на адрес според желанието му и се предава срещу подпис на товарителницата
Цената за доставка е според сумата на поръчката и начина на доставка- до офис на куриера или на адрес.
При невъзможност артикула да бъде изпратен веднага, или има забавяне по доставката, клиента ще бъде уведомен незабавно.
След потвърждаване на поръчката от страна на клиента, потребителят получава на имеил с който е регистриран в сайта номера на поръчката и подробности за доставката. Ако клиента е използвал опцията "Бърза поръчка" ще получи информация само с номера на поръчката артикул и сумата на артикула. Информация за доставката ще получи допълнително. За да бъде изпълнема поръчката бързо, е необходимо клиента да остави актуален телефон за връзка, за да можем да се свържем и уточним поръчката и начините на доставка.

Отказ от сключен договор и възстановяване на заплатената цена.

На основание чл. 55, ал.1 ЗЗП Купувач, който е с качеството си на потребител по смисъла на ЗЗП в 14 дневен срок от доставката има право без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор, като върне поръчаната стока при следните условия:

1. Потребителят информира писмено на имеил tabletaksesoari@abv.bg за желанието си на основание чл. 55, ал.1 ЗЗП за отказване от договора.
2. Банкова сметка на която да бъде преведена сумата.
3. Потребителят трябва да върне стоките лично, чрез куриерска фирма Еконт до Еконт Стара Загора офис Индустриален до поискване за КА ДИДЖИТАЛ ЕООД тел 0898620292 за лична сметка.
4. Стоката да не е отваряна, ползвана, с нарушени защитни стикери и в пълна окомплектовка, както при получаването и. Всички транспортни разходи по връщането на стоката са за сметка на потребителя.
5. В случай, когато потребителя се възползва от правото си на отказ по чл. 55 ал1 ЗЗП и са изпълнени всички по горе условия, Продавачът се задължава в 14 дневен срок да възтанови заплатената сума за артикула по банковата сметка дадена от потребителя.