часовник таблети  Работно време за консултации и поръчки по телефона Понеделник-петък 09:00-18:00 Събота 09:00-13:00
Добре дошли! Можете да влезете или да създадете нов профил
 • tablet
  Бърза доставка.

  До 24 часа според населеното място

 • tableti
  Свържете се с нас

  0899 839934

 • таблети
  Лесни и удобни начини на плащане

  Плащане при доставката

Кошницата е празна!

Трябва ли ми клавиатура за таблета

Трябва ли ми клавиатура за таблета

Отговора на този въпрос е и ДА и НЕ. Преди всичко трябва да прецените за какво ще използвате таблета. Ако използвате устройството само за  забавление, игри, браузване в интернет , тогава ползването на виртуалната клавиатура която се появява на екрана на вашия таблет е напълно  достатъчна за въвеждане на интернет адреси, пароли и т.н. Ако обаче се занимавате с дейност която предполага доста въвеждане на текст се нуждаете от клавиатура за таблет.
Съществуват няколко типа клавиатури за таблет- Bluetooth, свързване чрез кабел и клавиатури с калъф за таблети.
Bluetooth клавиатурите за таблети са предимно обурудвани и с калъф, така ,че с един аксесоар получавате реално 2. Удобството при тях е, че няма кабелно свързване с таблета и така няма кабели които да пречат. Имат вградена батерия, която има голям живот с едно зареждане. Предпочитани са от  по взискателните клиенти.
Клавиатури за таблети с кабел- това са клавиатури с 3 различни куплунга- USB, miniUSB, microUSB, . Трябва да знаете точно какъв е вашият порт на таблета преди поръчка в сайта, за да може клавиатурата за таблет да пасне на вашият таблет. Тук трябва да отбележим, че при не всички  таблети се поддържат OTG(On the go) през USB порта.Това трябва да проверите в характеристиките на таблета ви, или чрез OTG кабел и например компютърна мишка да се убедите ,че порта работи. Ако компютърната мишка работи на вашият таблет, също и клвиатурата за таблет ще работи.
Освен клавиатурите с кабел за таблети има и такива с калъф за таблети. Така получавате отново 2 аксесоара за вашият таблет като едно цяло. Този  модел клавиатури за таблети се отличават с това, че имат и кирилизиран вариант, тоест клавишите са надписани и по БДС. Богата гама можете да  откриете в раздела клавиатури за таблети.


0 коментара за "Трябва ли ми клавиатура за таблета"

Напиши коментар

Вашето име:


Коментар: Note: HTML код непозволен!

Въведете кода: