часовник таблети  Работно време за консултации и поръчки по телефона Понеделник-петък 09:00-18:00 Събота 09:00-13:00
Добре дошли! Можете да влезете или да създадете нов профил
 • tablet
  Бърза доставка.

  До 24 часа според населеното място

 • tableti
  Свържете се с нас

  0899 839934

 • таблети
  Лесни и удобни начини на плащане

  Плащане при доставката

Кошницата е празна!

Новини за таблети

Качествени аксесоари за таблети на достъпни цени
Когато заговорим за аксесоари, трябва да споменем, че всеки човек има различни предпочитания и представления за стилен дизайн, естетика или просто за красота. Но от друга страна, съвременните аксесоари за таблети изпълняват далеч не само функцията да украсяват вашата джаджа и да показват вашия социален статус, а също така защитна и практична. Материалите, от които те се изработват са не по-малко важни, което от своя страна може да осигури на вашите умни гаджети още повече безопасност от надра..
0 коментари
още..
Как да изберете качествени евтини таблети?
 И до днес много от хората сляпо робуват само на световните марки, неразбирайки факта, че дори по-малките брандове често могат да им предложат далеч по-качествени стоки и то на значително по-достъпни цени, невлияещи по никакъв начин на безупречното качетсво. Този мит, който витае около технологичните джаджи започва вече смело да се измества в миналото, тъй като много от хората започват да осъзнават все по-силно и ясно факт, че е важно да гледах по-скоро практичната и функционална странна..
0 коментари
още..
Таблети за забавление и работа в tablet-aksesoari.com
Всички вече знаем с какво темпо се развиват технологиите. Ежедневно излизат всякакви нови джаджи, които стават хит и търсен продукт сред потребителите. Но дали всяко едно устройство е така надеждно и функционално до колко изглежда на пръв поглед? В тази статия ще се спрем основно на развитието на таблетите и дали те оправдават винаги очакванията ни. От самото начало на поява на съвременните таблети , те бързо грабнаха младежта, едва ли не всеки младеж и тинейджър трябва да го притежава. Н..
0 коментари
още..
Как Googleplay промени дизаина си
Всички знаем, че Google play е разнообразен каталог, който предлага на потребителите стотици милиони приложения за таблети и смартфони с Android операционна система. От Google винаги се стремят, благодарение на информацията която събират и разработват да преддложат най-доброто на своите клиенти. Това налага множество ъпдейти на различните им продукти както и самия дизаин. Една от последните промени от тия дни е промяната на дизаина на онлайн магазина си с по добра и изчистена визия. Новия..
0 коментари
още..
Трябва ли ми клавиатура за таблета
Отговора на този въпрос е и ДА и НЕ. Преди всичко трябва да прецените за какво ще използвате таблета. Ако използвате устройството само за  забавление, игри, браузване в интернет , тогава ползването на виртуалната клавиатура която се появява на екрана на вашия таблет е напълно  достатъчна за въвеждане на интернет адреси, пароли и т.н. Ако обаче се занимавате с дейност която предполага доста въвеждане на текст се нуждаете от клавиатура за таблет. Съществуват няколко типа клавиатури ..
0 коментари
още..
Има ли качествени калъфи за таблети
Вероятно, след като сте попаднали на тази статия сте си задавали въпроса-Дали има качествени калъфи за таблети на пазара и как да ги откриете? Ако нямате отговор на този въпрос тази статия я споделяме точно за вас. След покупката на вашият таблет трябва да помислите и за неговата защита. В никакъв случай не го оставяйте без защита защото така може да получи наранявания, драскотини и в много случаи предпазва дори от счупване на дисплея на таблета. Но в редица случаи попадате на скъпи и не до..
0 коментари
още..
Аксесоарите от които се нуждае таблетът ни.
Кои са подходящите аксесоари за таблетите? Съвременните таблети са удобни устройства , които успяват до голяма степен да заместят лаптопите и десктоп машините. Дали обаче успяват напълно да ги заменят? Всички функции, които изпълняват лаптопите ще откриете и в съвременните таблети. Това,че устройствата работят под  различни операционни системи и има различия в двата вида устройства не е пречка за създаването на програми и приложения  за тях. Единственият недостатък при..
0 коментари
още..
Какви аксесоари за таблет да изберем?
Еволюцията на таблета достигна своя връх. В момента се предлагат всякакви модели таблети-двуядрени, четириядрени, със сим слот, вграден GPS. Технологиите се развиват постоянно и таблетите са все по оптимизирани, бързи, леки и удобни за носене. С наближаващите празници ще се засили търсенето и на този тип устройства за подаръци. Можете да откриете в маркетите голямо разнообразие от марки и модели. Макар, че таблетите не могат да заместят напълно лаптопа или настолния компютър, те имат и няко..
0 коментари
още..
Напоследък цените на таблетите паднаха до доста ниски нива.Сега можете да закупите марков таблет на цена не по висока от 160 лева, като той ще ви изненада с приятната си визия, множество функции, които ще спомена на кратко, а по късно ще разгледаме в детайли. Артикула може да бъде закупен от онлайн магазина ни tablet-aksesoari.com на адрес:    Какво получавате за цена от под 160 лева? Двуядрен процесор. Вграденият в Ampe A71 двуядрен процесор от нашумялата напос..
1 коментари
още..
Насоки за избор на идеален таблет
 В днешно време, с главоломното развитие на технологиите все повече изпитваме нужда за връзка с интернет и това става част от ежедневието ни. Благодарение на тази нужда таблетите се славят с  успеха в своето развитие. Подходящи са за бизнес, активни в ежедневието хора, но все пак могат да се ползват и за удоволствие. С настоящата статия ще ви дадем някои насоки за избор на добър таблет, за да ви предложи максимално качество според нуждите ви. За да е правилен вашия избор, трябва..
0 коментари
още..
В тази статия ще ви предложим някои от най-изгодните оферти от които можете да се възползвате и да се  сдобиете с чудесен таблет на ниска цена: 1. AMPE A71 3G - Един превъзходен таблет на ниска цена! В него има всичко от което се нуждаете. Чрез  вградените 2 слота за сим карта Вие ще бъдете мобилни навсякъде. Може да се ползва и като телефон.  Вграден GPS приемник за точна локализация. Двуядрен процесор от ново поколение за бърза работа с  приложения и мултимедия. Резо..
0 коментари
още..
Как да посрещнем първия учебен ден забавно
В съвременния живот таблета е средство за забавление при децата. Съвреммените смарт устройства изместиха бързо популярния лаптоп и конзоли. Децата предпочитат да са пред любимия си таблет, вместо това да играят навън и тичат на воля. Никога родителите не са си задавали въпроса-Как това влияе на деското мислене? Трудно е да накараме децата да се откажат от любимия си таблет. Те са нашето ежедневие и не можем без тях. Трябвада се възползваме от ситуацията и да променим това в полза за нас. Нека..
0 коментари
още..
Нов онлайн магазин Tablet-aksesoari.com
Поради огромният интерес към нашите продукти ,създадохме за вас-потребители нов сайт за таблети и аксесоари tablet-aksesoari.com . Открийте при нас винаги актуални промоции, богато разнообразие от нови и доказани модели таблети,гаранционно и извънгаранционно обслужване,сервизна база .Поддържаме резервни части за всички модели които внасяме и предлагаме.Изборът е ваш. ..
0 коментари
още..